ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ : (+30) 215 215 9110

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Προσανατολισμένοι αυστηρά στους διεθνείς κανονισμούς ασφάλειας, εναρμονισμένοι πλήρως με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα για θέματα φύλαξης και οραματιζόμενοι μια εταιρία υπόδειγμα στον χώρο της ασφάλειας, δημιουργήσαμε την kopz. Με τη σύσταση της αμιγώς Ελληνικής εταιρίας kopz, καταφέραμε να εκπληρώσουμε τις προσδοκίες μας. Πρόκειται για μια εταιρία που διαθέτει έμπειρα στελέχη του χώρου, απόλυτα εκπαιδευμένα, τα οποία είναι σε θέση να διαχειρίζονται εξειδικευμένες καταστάσεις και είναι πάντα έτοιμα να αναλάβουν πολλά περισσότερα από τη φύλαξή σας: την ασφάλειά σας!

kopz

ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ

Το όραμα και ο σκοπός της εταιρίας είναι να ξεπερνάμε τις απαιτήσεις και τις ανάγκες των πελατών μας και οι συνεργασίες μας να βασίζονται σε ακλόνητη εμπιστοσύνη.

Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε προστασία και ασφάλεια καλύπτοντας σε κάθε λεπτομέρεια τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε πελάτη μας.

Απώτερος σκοπός της kopz, δεν είναι οι απλές συνεργασίες, αλλά οι μακροχρόνιες, που βασίζονται απόλυτα στη διαφάνεια συναλλαγών και στην άψογη παροχή υπηρεσιών φύλαξης.

kopz

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Η εταιρία μας απαρτίζεται από τα πιο έμπειρα στελέχη του χώρου. Άριστοι επαγγελματίες, εξειδικευμένοι και απόλυτα εκπαιδευμένοι, είναι έτοιμοι να αναλάβουν πολλά περισσότερα από τη φύλαξή σας. Την ασφάλεια σας!

Εναρμονισμένοι με την δύσκολη εποχή που ζούμε, στην εταιρία kopz, γνωρίζουμε καλά πως το θέμα ασφάλεια είναι το ίδιο σημαντικό για όλους μας, πλην όμως, εντελώς διαφορετικό για τον καθένα μας. Συνεπώς, προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας με γνώμονα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του εκάστοτε πελάτη μας.

kopz

ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ

Το «Πάντα Εκεί», για εμάς δεν είναι απλά το σύνθημά μας. Είναι αυτό που υποσχόμαστε στους πελάτες μας και το κάνουμε πράξη όποτε χρειαστεί, άμεσα και αποτελεσματικά. Πάντα εκεί σημαίνει, κάθε λεπτό σε επαγρύπνηση, με κορυφαία συστήματα ασφαλείας και προσωπικό που στέκεται στο ύψος των απαιτήσεών σας.

Ο σημαντικότερος στόχος για εμάς είναι ο πελάτης μας να μην ανησυχεί, ούτε στο ελάχιστο, για την ασφάλειά του αφού γνωρίζει πως η kopz είναι πάντα εκεί, μια αμετακίνητη ασπίδα προστασίας για ό,τι θεωρεί πιο πολύτιμο.

Η Ιστορία της kopz

Από την πρώτη στιγμή του ξεκινήματος, η εταιρία ανέλαβε την ασφάλεια μεγάλων οργανισμών.
2000
Ίδρυση της εταιρίας

H εταιρία kopz ιδρύθηκε από τον Δημήτριο Κολοβό το 2000.

Read More
2001 - 2003
Ανάθεση της πρώτης 24ωρης φύλαξης

Το 2001 αποτελεί χρονολογία σταθμό, καθώς η kopz αναλαμβάνει την πρώτη 24ωρη φύλαξη του μεγαλύτερου εκδοτικού ομίλου στην Ελλάδα ενώ το 2003 αναλαμβάνει την προστασία των μεγαλύτερων σχεδιαστών μόδας της Ευρώπης, κατά την παραμονή τους στην Ελλάδα.

Read More
2004
Ανάθεση φύλαξης χώρου καναλιών

Το 2004, τη χρονιά της Ολυμπιάδας, η kopz πρωταγωνιστεί στο χώρο, έχοντας την ευθύνη φύλαξης των μεγαλύτερων ξένων καναλιών τηλεόρασης που βρίσκονται στη χώρα μας για την κάλυψη των Ολυμπιακών Αγώνων.

Read More
2005 - 2006
Ανάθεση φύλαξης νέων εγκαταστάσεων

Το 2005 η εταιρία αναλαμβάνει τη φύλαξη των εγκαταστάσεων μεγάλων πολυεθνικών εταιριών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, ενώ το 2006, της μεγαλύτερης πολυεθνικής αλυσίδας ενδυμάτων.

Read More
2007 - Σήμερα
Η Ανάπτυξη της kopz

Από το 2007 έως σήμερα η kopz συνεχίζει να αναπτύσσεται, με νέους μεγάλους πελάτες, αλλά και με νέες υπηρεσίες και συστήματα: υπηρεσία ιδιωτικών οδηγών, υπηρεσία ηλεκτρονικής φύλαξης, υπηρεσία απομακρυσμένης παρακολούθησης, υπηρεσία άμεσης επέμβασης, κέντρο λήψης σημάτων και συστήματα ασφαλείας - πυρασφάλειας.

Read More

Γιατί kopz σημαίνει: «…Πάντα εκεί»!

24 Ώρες το 24ωρο
7 Ημέρες την Εβδομάδα
365 Ημέρες το Χρόνο

ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

kopz
kopz
kopz
kopz
kopz
kopz
kopz
kopz
kopz
kopz
kopz
kopz
kopz
kopz
kopz
kopz
kopz
kopz
kopz
kopz
kopz
kopz
kopz
kopz
kopz
kopz
kopz
kopz
kopz
kopz
kopz
kopz
kopz
kopz
kopz
kopz
kopz
kopz
kopz
kopz
kopz
kopz
kopz
kopz
kopz
kopz
kopz
kopz
kopz
kopz
kopz